EN | HU

Gyártó partnereink

McAfee

A McAfee a világ legnagyobb IT biztonsági megoldásokat gyártó cége. Termékportfóliója az otthoni felhasználóknak szánt eszközöktől kezdve a nagyvállalati megoldásokig bezárólag terjed, ezért lényegében az összes fontos biztonsági problémára létezik megoldása. A nagyvállalati megoldásai más McAfee termékekkel integrálhatóak, ezért ideális gyártói partner olyan nagyvállalati környezetben, ahol fontos a biztonsági infrastruktúra egységes kiépítése. Megoldásaik magas színvonalát a kutatás-fejlesztési terület kiemelt szinten való kezelése, illetve az erre a területre költött magas összegek garantálják

BalaBit

A BalaBit a legnagyobb hazai IT biztonsági gyártó, a magyar hálózati határvédelem meghatározó szereplője. A BalaBit évről évre egy-egy olyan technológiai újítással lepi meg a szakmát, amivel messze megelőzi a versenytársak megoldásait. A Zorp tűzfal technológiája nagy hírnévre tett szert itthon és külföldön egyaránt. A BalaBit tíz éve meghatározó szereplője a globális naplózó piacnak syslog-ng termékcsaládja és SCB audit eszköze által elért sikereknek köszönhetően. A BalaBit sikerének kulcsa a pezsgő, innovatív vállalati kultúrában, az emberközpontú cégvezetésben és a közvetlen hangvételű "szakembernek szakembertől" közösségi kommunikációban keresendő.

PGP

A PGP Corporation a nagyvállalati e-mail és adattitkosítási megoldások piacvezető gyártója. A PGP Corporation egy nagy múlttal rendelkező gyártó, amelynek megoldásai a több tízéves folyamatos fejlesztés eredményének köszönhetik a nagyfokú megbízhatóságukat és felhasználóbarát kezelhetőségüket. A legnépszerűbb PGP termékek közé tartoznak az e-mail, a merevlemezek, a hálózati meghajtók és a mobil eszközök titkosítási megoldásai.

Sawmill

A Sawmill Analytics a Sawmill naplóelemző megoldás gyártója. A Sawmill egy hierarchikusan felépített, minden lényeges platformot támogató naplóelemző megoldás, amely segítségével elvégezhető a naplóállományok professzionális analízise. A Sawmill Analytics három naplóelemző terméket kínál az ügyfeleinek: a Sawmill Lite, a Sawmill Professional, illetve a Sawmill Enterprise megoldásokat.