EN | HU

Sérülékenységvizsgálat

A szolgáltatás bemutatása

Sérülékenységvizsgálat szolgáltatásunk során automatizált eszközök segítségével felmérjük, hogy milyen sérülékenységi pontjai vannak az ügyfelünk informatikai infrastruktúrájának.

A sérülékenységi pontok szakszerű felmérése, és kezelése kiemelkedően fontos a támadási kísérletek sikeres visszaveréséhez, hiszen ezek a sérülékenységi pontok szolgálnak elsődleges célpontul a potenciális támadók számára. Napjainkban, amikor tucatjával jelennek meg újabb, és újabb sérülékenységek, ezek szakszerű felmérése, és kezelése nélkül megoldhatatlan az információs rendszerek megfelelő szintű védelme.

Szolgáltatásunk során több neves gyártó sérülékenységvizsgáló eszközére támaszkodva napi rendszerességű jelentést készítünk a célinfrastruktúrában felmért sérülékenységi pontokról, illetve a sérülékenységekhez társítható kockázatok mértékéről. A sérülékenységek és az azokkal járó kockázatok pontos ismeretében ügyfelünk priorizált sorrendben képes megszüntetni a sérülékenységi pontokat, így minimalizálva a fellépő biztonsági kockázatait.

Kinek ajánljuk a szolgáltatást?

  • E-bank szolgáltatást nyújtó bankok számára;
  • elektronikus áruházak számára;
  • elektronikus szolgáltatást nyújtó közszolgálatot ellátó intézmények számára;
  • olyan Internetes megjelenéssel rendelkező szervezetek számára, amelyek jó hírnevét komolyan veszélyeztetné az Internetes megjelenésük ellen intézett bármilyen sikeres támadás (pl. webszájt megváltoztatása).

Miért minket válasszanak?

  • Mert több neves gyártó sérülékenységelemző technológiáját alkalmazzuk vizsgálatunk során, ezzel biztosítva, hogy publikált sérülékenységi pont nem marad feltáratlanul;
  • mert szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek a sérülékenységi pontok feltárásában, ezért a lehető legkisebb szintre csökkentik a hibásan jelentett („false positive”) sérülékenységi pontok valószínűségét.