EN | HU

Biztonságtudatossági oktatás

A szolgáltatás bemutatása

A leggyengébb láncszem az emberi tényező.

Tudja már régóta az információbiztonsági szakma ezt az alapigazságot, azonban megfelelő megoldást találni a problémára a mai napig nem sikerült. Be lehet vezetni jobbnál jobb tűzfalat, vírusvédelmet, behatolásérzékelőt, - és még hosszasan lehetne sorolni az IT biztonsági megoldásokat, - azonban elérni azt, hogy a pénzügyi osztály egyik könyvelője az első trükkös telefonhívásra ne adja ki a főkönyvi rendszerhez tartozó jelszavát, igen nehéz feladatnak bizonyult.

Mivel a probléma gyökere a munkatársak alacsony biztonságtudatossági szintjében, illetve pszichológiai eszközökkel való könnyű motiválhatóságában van, az egyedüli lehetőség a biztonsági kockázat csökkentésére: a biztonságtudatossági oktatás.

Biztonságtudatossági oktatások során testre szabott oktatási anyag segítségével elérjük, hogy ügyfeleink munkatársai részletes képet kapjanak a saját napi munkájuk végzése során fellépő biztonsági kockázatokról, és útmutatást adunk számukra, hogy hogyan tudják ezeket csökkenteni, esetleg elkerülni. A biztonságtudatossági oktatást személyesen, illetve e-Learning formában tartjuk meg az ügyfél egyéni igényeinek megfelelően.

Kinek ajánljuk a szolgáltatást?

Mivel tapasztalataink szerint a biztonságtudatosság alacsony szintje minden szervezet esetén nagy probléma, ezt a szolgáltatásunkat korlátozás nélkül ajánljuk minden szervezet számára.

Miért minket válasszanak?

  • Mert jelentős tapasztalattal rendelkezünk biztonságtudatossági oktatás szervezése, és lebonyolítása terén;
  • mert nem csak az oktatás megtartására vagyunk képesek, hanem azokat a szabályzati, folyamati pontokat is azonosítani tudjuk, amelyekhez illeszteni kell az oktatási anyagot;
  • mert nem csak tanácsadói, hanem ügyféloldali tapasztalattal is rendelkezünk.