EN | HU

Küldetés

A B-Trust Információbiztonsági és Tanácsadó Kft.-t alapítói azért hívták életre, hogy kitöltse azt az űrt a hazai információbiztonsági piacon, ami a különböző informatikai cégek és a tanácsadó cégek között található. Az alapítók személyes ügyféloldali tapasztalatai azt mutatták, hogy informatikai cégek sok esetben azért véreznek el különböző megbízások során, mert nem rendelkeznek elegendő megértéssel az ügyfél szervezeti, illetve üzleti működéséről, míg a tanácsadó cégek hiányos technológiai ismeretei okoznak hasonló elégedetlenséget ügyféloldalon.

A B-Trust küldetése, hogy egy vezetési tanácsadóra jellemző szervezeti és üzleti megértéssel hajtson végre komplex információbiztonsági technológiák bevezetését, illetve az információbiztonsági keretrendszer kiépítését célzó megbízásokat.

A hazai információbiztonsági piac szereplőinek áttekintése után látható, hogy a rendszerváltás környékén alakult hazai informatikai, illetve a multinacionális informatikai és tanácsadó cégek mellett 2003-tól folyamatosan jelennek meg a piacon 5-10 fős információbiztonsági szakértő cégek.

A B-Trust is ebbe a folyamatba illeszkedő szakértő cég, amelyik kizárólag információbiztonsággal foglalkozik.

A B-Trust munkatársai több mint tízéves tanácsadói, illetve informatikai tapasztalattal rendelkeznek, ezért feladatuknak tekintik olyan komplex információbiztonsági problémák megoldását, amelyeket idáig még nem lehetett sikeresen megoldani.